Uncategorized

„Mașinile și camioanele autonome încă vin, le place sau nu”

dacă există un singur cuvânt care este garantat să stârnească dezbaterea în acest moment, este autonomia. În ciuda unui sondaj recent care a declarat că 78 % dintre oameni susțin în general tehnologia autonomă, căsuța noastră poștală este împărțită între cei care sunt de acord, precum și cei care cred că este o ușoară asupra umanității.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Desigur, veștile profund nefericite despre neplăcerile fatale, inclusiv o mașină autonomă și un camion, chiar recent, au avut un impact asupra vizualizărilor asupra tehnologiei fără șofer. Pe lângă faptul că este absolut corect ca Uber, afacerea implicată, să -și suspende testele pendinte.
Cu toate acestea, avansarea va continua, precum și dacă ne place sau nu (sau selectați să o utilizăm sau nu), inovația autonomă va juca un rol imens în viitorul nostru auto.
Împreună cu electrificarea, este un subiect care a dominat Salonul Auto de la New York, Jaguar furând în mod surprinzător titlurile care respectă declarația sa de ofertă cu Waymo – mașina autonomă Google Reboadged. Waymo va cumpăra până la 20.000 de I-Electric-Electric pentru a fi utilizate ca parte a serviciului său de călătorie, cu toate acestea, două lucruri au rămas cu adevărat pentru mine.
În primul rând, este un iad al unei oferte de flotă! Aceasta este o mare parte din producția I-Pace, precum și este vorba despre mașini și camion pe care cred că Jaguar nu va putea să le facă suficient. Apoi, există kudos pentru Jaguar de a lucra cu Waymo – precum și puteți fi sigur că conexiunea va funcționa mai adânc decât să cumpărați o mulțime de mașini. Așteptați -vă să beneficieze de viitoarele produse Jaguar Land Rover pe care le puteți cumpăra.
În calitate de cineva care este un individ de rutină de tehnologie autonome în câteva dintre călătoriile mele mai puțin plăcute, cred că beneficiile prezentării mai relaxate, mai repede, precum și mai în siguranță sunt clare. Pe măsură ce se dezvoltă, va primi și mai mulți oameni mobili. Și asta nu poate fi decât un lucru minunat, nu -i așa?
Faceți clic aici chiar pentru ghidul nostru pentru mașini cu autovehicule …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *