Noul Lexus LC 500 Coupe: Prețurile dezvăluite șeful lansării din iunie

Lexus a dezvăluit prețuri și specificații complete pentru noul său nou coupe flagship – LC – și cărțile de comandă sunt acum deschise.
Cu primele livrări adaptate pentru iunie, atât V8 Powered LC 500, cât și V6 Hybrid Powered LC 500H Coupes obțin același preț identificați la 76.595 de lire sterline.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune mașini sport și camioane și cupe de vânzare 2017
Deoarece ambele modele convenționale obțin lumini LED complete, senzori de parcare a vehiculelor din față și din spate, un afișaj de infotainment de 10,25 inci cu Sat NAV legat de o configurație audio cu 12 difuzoare, scaune reglabile de 10 moduri încălzite și ventilate, jante din aliaj de 20 de inci, o sticlă Acoperișul panoramic plus suita șoferului Lexus ajută și caracteristicile de siguranță. Doar trei elemente sunt opționale-vopsea metalică, o configurație audio cu 13 vorbitori și un afișaj color Head-Up.
Atât mașinile, cât și camioanele includ, de asemenea, pachete de sport și sport+. Pachetul de bază introduce modificări cosmetice, cum ar fi jante din aliaj de 21 de inci, un acoperiș din fibră de carbon pentru a înlocui configurația panoramică din sticlă, pielea un tapițerie Alcantara plus scaune sport pentru 4.000 de lire sterline în plus. Între timp, Sport+ se dezvoltă pe aceste completări, cu o conducere pe patru roți, un diferențial de alunecare limitat, o nouă direcție de viteză variabilă și un spoiler din spate retractabil. Este o primă de 9.000 de lire sterline față de mașina convențională.
19

LC este versiunea de producție a LF-LC Concept Car. Redenumită pentru producție, LC prezintă un stil de tonuri ușor tonifiat de la acea mașină de concept dramatic. Grila Lexus Angular Lexar se încadrează în față, în timp ce detaliile și forma ascuțită sunt reminiscente ale supercarului LFA.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *