Bentley Bentley Continental GT3 Racer

Bentley Continental GT3 a prezentat un nou vehicul de curse GT GT GT GT3-SPEC GT înainte de sezonul de curse 2018.
Cel mai nou Continental GT3 se bazează pe noul model Facelifted Road-uri, care va fi la vânzare anul viitor. A fost înființată de Bentley Motorsport în Crewe, cu asistență tehnică din partea echipei M-Sport Rally, care conduce mașina de raliu World World World World.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• New Bentley Continental GT Review
Este alimentat de V8 twin-turbo de 4,0 litri, cu toate acestea, cu administrarea motorului de la Cosworth pentru un plus de curse. Fără restricții, creează 550 CP, precum și corpul de aluminiu implică că are o greutate de 1.300 kg.
5

Vehiculul de curse Continental GT3 2018 a suferit deja șase luni de testare înaintea campaniei din 2018, care include Cupa Endurance din seria GT GT, unde regimul Bentley Motorsport în calitate de campioni ai echipelor apărătoare.
Bentley a introdus pentru prima dată un vehicul de curse Continental GT GT3-Spec GT în 2012, precum și a fost preferat în rândul echipelor private din Europa. Echipele care conduc Continental GT3 au marcat 120 de podiumuri, precum și 45 de victorii în cursă în 528 de curse.
Cupa Endurance din seria Blancpain GT din 2018 începe la Monza pe 22 aprilie, Bentley intrând în două nou-noi continentale GT3S. Privaterii vor trebui să aștepte până în iunie viitoare pentru a cumpăra unul, din acest motiv, va rămâne un special de sport Bentley Motorsport.
Ce credeți despre noul Bentley Continental GT3? Spune -ne în zona de comentarii …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *