Maserati intenționează să se întoarcă la Formula 1

premium producător de coroana premium Maserati ar putea reveni la Formula 1 încă din anul viitor, preluând drepturile de numire pentru echipa Haas.
Surse insistă ferm Sergio Marchionne, care este CEO atât Ferrari, cât și compania -mamă a Maserati, Fiat Chrysler Automobiles, se pregătește să trimită brandul Modena înapoi la Formula 1, pentru prima dată în aproape 60 de ani.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Oferta va oferi Haas, singura echipă americană a sportului, primul său sponsor important după doi ani autofinanțați în sport, Maserati plătind un zvon de 20 de milioane de euro pe sezon pentru a-și picta tridentul pe copertele motorului albastru închis.
În mod efectiv, oferta ar plăti toate costurile Ferrari V6 de la Ferrari V6. La fel ca sponsorizarea lui Alfa Romeo a markerului perenă, Sauber, ar vedea cu succes Maserati plătind Ferrari 20 de milioane de euro pe sezon, cu ajutorul Haas. Ținuta Maserati-Haas va fi a patra echipă „italiană” din rețeaua de Formula 1 din 2018, deși doar Toro Rosso, precum și Ferrari vor avea cu adevărat sediul în țară.
Există încă o conexiune care ar putea fi benefică pentru Maserati, avansarea șasiului Haas, precum și clădirea contractată la vecinul Maserati din apropierea vecinului (și adesea colaborator), Dallara, în timp ce echipa închiriază, de asemenea, timpul de tunel al vântului de la Ferrari.
Departe de a se conforma cu pericolul său de a se retrage din Formula 1, Ferrari pare să se dubleze pe sportul la cheltuielile Fiat Chrysler Automobiles, producând un bloc de vot în trei echipe împotriva modificărilor sugerate de FIA ​​la reglementările sale din 2019.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *