Uncategorized

Shell prezice moartea mașinilor pe benzină, însă nu până în 2070

petroliere Shell a prezis că până în anul 2070 mașini și camioane cu motor convențional ar putea fi ucise. Folosind scenarii viitoare pentru a dezvolta decizii plauzibile cu privire la ceea ce se află în față, Shell a ingustat viitorul mașinilor alimentate cu petrol.
Analiza excepțională în profunzime de 46 de pagini a viitorilor combustibili, precum și scenariile economice a declarat: „Până în 2070, piața rutieră a călătorilor ar putea fi aproape fără petrol. Spre sfârșitul secolului, o derulare substanțială a instalațiilor de hidrogen deplasează cererea de petrol pentru trasee îndelungate, precum și sarcini grele. ”
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Anunțat de 88mpg Skoda Octavia Greenline
Toyota și-a făcut deja primii pași în lumea vehiculelor alimentate cu hidrogen, ideea FCV dezvăluită în tipul aproape de producție la Salonul Auto de la Tokyo în noiembrie trecut. În teorie, automobilele de hidrogen vor oferi clienților emisii zero automobile, fără stresul varietății și anxietatea conectate cu mașinile electrice. În timp ce o instalație de reformare a hidrogenului trebuie să fie puse în locație în Marea Britanie, stațiile de-a lungul unor rute cruciale, cum ar fi M4, precum și M1, vor începe să apară atunci când Toyota FCV va apărea anul viitor.
Cu toate acestea, Shell continuă să afirme că cererea de petrol nu a atins vârful. „Eliminarea în întregime a petrolului din livrarea drumului în întreaga lume este o întreprindere cu adevărat colosală. Odată cu creșterea minimizată a cererii de călătorie, eficiența automobilelor stimulate, precum și gazele naturale, energia electrică, precum și hidrogenul progresiv în utilizare, combustibilii lichizi pentru călătorul drumului scad după o înălțime la nivel mondial în 2035. ”
• Cele mai multe mașini rentabile

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *