Uncategorized

„BMW M3, precum și Alfa Giulia Quadrifoglio, sunt specificate de artă, cu toate acestea, în unele metode, sunt la fel și dinozaurii”

Vizitatorii Auto Express sunt în mod clar conștienți de procesul de electrificare că toate mașinile și afacerile camioanelor merg cu moment. Inbox -ul nostru este împărțit între cei care doresc cât mai multe detalii, precum și clarificări asupra EV -urilor, precum și o mulțime de oameni care ar prefera să ne concentrăm pe eforturile de a extrage fiecare ultim timp, precum și performanța din combustie motoare.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Fii sigur, acest contrast nu se pierde asupra noastră; Ne plac mașinile, până la urmă. La fel ca de aceea, obținem oarecum cu ochi de ceață atunci când reunim teste precum povestea de copertă din față din această săptămână: două super-saloane cu tracțiune din spate (inclusiv unul aduc legendarul ecuson M3) cu o ieșire integrată de peste 1.000 CP Din câteva motoare cu benzină turbo cu șase cilindri.

Competiție BMW M3 vs Alfa Romeo Giulia quadrifoglio

Nu suntem pe cale să oferim niciun tip de spoilere chiar aici cu privire la rezultat, colectate dintr -un amestec de drumuri, precum și teste de curse. Cu toate acestea, integrați adevărul că acesta este BMW M3 recent introdus cu un ciclu tipic de proiectare de șapte ani, precum și puteți începe să înțelegeți semnificația prospectivă a testului în general. Îndepărtați că suntem într -o perioadă în care mașinile și camioanele minunate care ne -au încântat pe toate timp de zeci de ani, pot intra, probabil, întruparea finală, cel puțin într -o formă de recunoscut. M3, precum și rivalul său Alfa Giulia Quadrifoglio, sunt specificate de artă. La fel de bine, în unele moduri, sunt la fel dinozauri.
Nu este simplu să recunoaștem acest lucru, cu toate acestea, Flota CO2 se ținu, stimulentele guvernamentale, precum și sancțiunile, precum și doar cererea obișnuită a clienților vechi, îngreunează judecarea exact cât de multe teste ale acestui aspect sunt în față, precum și interdicția Regatului Unit pe vehicule cu combustie pură din 2030.
Vor fi mașini și camioane palpitante în anii următori; Suntem convinși de asta. Cu toate acestea, ar trebui să ne simțim liberi să sărbătorim, precum și să ne bucurăm de ceea ce poate fi declarat în cele din urmă „motor de combustie maximă”. Și, în situația testului din această săptămână, acele motoare sunt instalate în mașini și camioane pe care le puteți aduce gospodăria, precum și conducerea de zi cu zi – o realizare uimitoare.
Consultați cele mai bune mașini și camioane sport pe care le puteți cumpăra chiar acum …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *