Uncategorized

Ideea Nissan IMX de a influența Următorul Qashqai

Ideea IMX a lui Nissan nu este doar o privire asupra viitorului metodei de electrificare a mărcii – ar putea fi, de asemenea, un mare indicator al ce să se aștepte de la următoarea generație de crossover foarte popular al lui Nissan , Qashqai.
Vicepreședintele senior al Nissan, al designului mondial, Alfonso Albaisa, neagă că IMX va influența Juke-ul de generație următoare, numind ideea „doar un studiu de stil”, cu toate acestea, a explicat că IMX este o dimensiune de clasă mai mare decât Juke, sugerând că este un Mult mai multe șanse să influențeze următorul design în linia lui Nissan.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Ideea de SUV nissan imx electric nissan expus la Tokyo
Albaisa a adăugat că, în ceea ce privește stilul, IMX nu arată în plus decât aproximativ trei ani în viitor – o dată care trebuie să coincidă cu un ciclu de viață de șase până la șapte ani pentru actualul Qashqai.
Următorul Qashqai este puțin probabil să fie la fel de remarcabil ca IMX, cu toate acestea, cu Albaisa afirmând că swoop-urile în stil manga, precum și slash-urile văzute la Tokyo ar fi tonifiate pentru orice tip de design de producție care a urmat.
Cu toate acestea, cabina spațioasă ar putea rămâne, Nissan a ajuns să fie „mai centrat pe cabină” în viitor – ceva care a apărut ca experimente Nissan cu beneficiile de ambalare ale automobilelor electrificate în special. „EV -urile vor fi oferite în toate segmentele”, ne -a spus Albaisa „iar forma SUV face mult mai ușor ambalajele”.
Faceți clic aici chiar pentru toate curentul din Salonul Auto de la Tokyo 2017 …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *