Renaultsport Clio 200

Renault și -a utilizat expoziția auto pentru casă pentru a dezvălui oficial cea mai recentă versiune a lui Renaultsport Clio Hot Hat.
Vestea uriașă este că va fi echipată cu un motor turbo cu 1,6 litri mai mic, mai degrabă decât cu cele care se aspiră natural aspirate de 2,0 litri ale mașinii actuale. Din cauza adăugării turbocompresorului, puterea rămâne la 200 CP, în timp ce cuplul a fost ridicat la 240 nm față de actualul 215Nm. Motorul mai mic implică, de asemenea, o reducere de 25 % a emisiilor de CO2.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

O modificare mult mai discutabilă este decizia de a reduce cutia de viteze a manualului cu șase trepte a vehiculului actual, precum și de a-l înlocui cu transmisie cu șase trepte cu două viteze. Această grevă va fi înmuiată un pic de știrile că toate vehiculele vor include palete montate pe volan pentru modificările angrenajului de manual.
Natura brută și neplăcută a vehiculului actual pare să fi fost actualizată pentru o abordare mult mai tehnologică. Acest vehicul nou include o opțiune de moduri „normale”, „sport”, precum și „cursă”, care schimbă senzația de direcție, reacția de accelerație, precum și setările de gestionare a stabilității. De asemenea, este echipat cu o funcție de gestionare Introduceți.
Această metodă a continuat în interiorul vehiculului, cu adăugarea unui sistem multimedia, cu ecran tactil Sat NAV, radio Bluetooth cu conexiune USB, precum și intrare fără cheie, precum și pornire.
O altă adăugare nouă este efectul R-Sund. Folosind Renault R-Link, poate simula zgomotul unuia dintre o varietate de motoare de renume cu boxele mașinii. Acordat la viteză, precum și la accelerarea mașinii, șoferii pot selecta zgomotul motorului pe care îl doresc.
Pe fața stilului, Renaultsport Clio primește lumini de zi cu LED-uri, aliaje de 17 inci, față nouă inspirată de F1, precum și bare de protecție din spate, împreună cu o nouă grilă, precum și spoiler. Cel mai recent difuzor, precum și spoiler, produc 80 %, precum și, respectiv, 20 % din forță suplimentară în jos, potrivit Renault.
De asemenea, cumpărătorii vor primi posibilitatea de a oferi vehiculului lor un sentiment personal cu introducerea unui program interior, precum și a unui program de personalizare exterioară. Există o opțiune de patru teme diferite pentru a începe. Acestea pot fi apoi integrate cu diferite teme, precum și aspecte de actualizare pentru a produce o mașină distinctă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *