Nissan expune inovația creier la vehicul înaintea CES 2018

Nissan a dezvăluit un studiu extins de cercetare în ceea ce acesta apelează la tehnologie creier-vehicul, care va fi prezentat la viitorul spectacol de electronice de consum din Las Vegas, pe 9 ianuarie.
Marca japoneză, sub brandul său Nissan Intelligent Mobility, își propune să valorifice activitatea de valuri cerebrale a șoferului, precum și să o împerecheze la sistemele autonome la bord pentru a îmbunătăți reacțiile mașinii în scenariile de conducere din viața reală. Este rezultatul a aproape șapte ani de cercetare, realizat cu asistență din partea École Polytechnique Fédérale de Lausanne în Elveția.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Previzualizare CES 2018
Inovația creier-vehicul are nevoie de șofer pentru a purta un gadget de măsurare a valurilor cerebrale pentru a-și determina procesul crede. Dacă șoferul detectează o situație care are nevoie de mașini și camioane pentru a frâna, accelera sau roti volanul, sistemul poate trimite semnalele creierului la mașină.
Potrivit lui Nissan, inovația poate intra și reacționa mai repede cu 0,2-0,5 secunde decât șoferul, îmbunătățind performanța atunci când mașinile și camionul sunt sub control uman.
De asemenea, sistemul este declarat pentru a găsi starea de spirit a șoferului, precum și pentru a schimba configurația de conducere într -un moment, pentru a se potrivi nevoilor șoferului. Sistemul de conducere autonome al vehiculului utilizează și măsurătorile valurilor creierului, pentru a se potrivi cu cele mai bune stilului de conducere al șoferului.
Nissan încearcă să umanizeze inovația de conducere autonomă prin implementarea inovației creier-vehicul în flota sa. Vicepreședintele executiv al Nissan, Daniele Schillaci, a declarat: „Când majoritatea oamenilor cred despre conducerea autonomă, au o viziune extrem de impersonală asupra viitorului, în care oamenii renunță la mașini. Cu toate acestea, inovația B2V face contrariul, utilizând semnale din propriul creier pentru a face conducerea și mai interesantă, precum și mai plăcută. ”
Îți place zgomotul tehnologiei creier-la-vehicul a lui Nissan? Spune -ne ce crezi mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *