Noul EV Kia Stonic s-ar putea alătura soiului

, noul Kia Stotonic va obține tehnologie hibridă moderată în 2019, asistând la reducerea emisiilor de CO2, precum și să îmbunătățească performanța pentru crossover-ul compact. Șefii evaluează și fezabilitatea unei versiuni EV.
Inițial, Stonic va introduce cu două motoare pe benzină, precum și cu o unitate diesel. Tehnologia hibridă va fi probabil adăugată la unul dintre motoarele pe benzină pentru a ajuta emisiile mai mici, precum și pentru a îmbunătăți performanța. Acesta va funcționa într-o manieră similară cu sistemul SHVS al lui Suzuki, stocând surplus de energie pentru a alimenta lucruri precum Air-Con, precum și radio în traficul de start-start. Accelerarea, precum și acțiunea de accelerație trebuie să vadă și un impuls.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• New Kia Stonic 2017 Review
Vorbind la introducerea noului SUV din Berlin, vicepreședintele Kia Europe pentru publicitate Arthur Martins a declarat pentru Automobile Express: „Verificăm hibrid moderat pentru The Stonic”.
În timp ce Kia Stonic nu va fi utilizat ca hibrid complet sau plug-in deocamdată, o versiune electrică este în conductă. În ciuda șefilor care au respins anterior speculațiile, un purtător de cuvânt al KIA a verificat că brandul verifică tehnologia – insistând că un EV complet este „realizabil” pe platforma Stonic, pe care o împărtășește cu Rio Supermini.
În loc să stabilească EV -uri personalizate, Kia își va electrifia gama de produse existentă. Nu a fost prevăzut niciun interval de timp pentru Kia Stotonic electric, cu toate acestea, cu Spirit EV deja la vânzare, precum și un NIRO EV în 2018, soiul nu este necesar de consolidare instantanee. Cu toate acestea, cu ciclurile de produse notoriu scurte ale Kia, este probabil să vedem o versiune electrificată a Stotonilor înainte de sfârșitul deceniului.
Ai primi un Kia Stotonic cu totul electric? Să înțelegem în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *