Uncategorized

Nicio scădere semnificativă a deceselor rutiere, având în vedere că 2012

numărul persoanelor care au fost ucise pe drumurile din Marea Britanie anual nu a scăzut cu niciun tip de marjă semnificativă, având în vedere că 2012, sugerează cifrele guvernamentale recent eliberate.
Un total de 1.748 de persoane au fost ucise pe drumurile țării în 2019, conform cifrelor provizorii ale Departamentului pentru Carry (DFT) – doar șase mai puțin decât 1.754 care au murit în 2012. Cifra pentru 2018 a fost mai mare la 1.782, cu toate acestea DFT DFT Admite că aceasta este pur și simplu „variație naturală”, mai degrabă decât rezultatul eforturilor concertate de minimizare a victimelor.

Drumurile din Marea Britanie sunt cele mai sigure din Europa

Cifrele dezvăluie, de asemenea, 25.975 de răni grave la poliție în 2019, în creștere față de 25.484 anul precedent. Cu toate acestea, DFT avertizează că aceste valori „ar trebui interpretate cu prudență din cauza modificărilor sistemelor pentru raportarea severității de către unele forțe de poliție”.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Perioada de zece ani din 2008 până în 2018 a înregistrat o scădere cu 30 % a deceselor rutiere din Marea Britanie, ceea ce a fost în mare parte rezultatul scăderilor mari ale victimelor rutiere între 2006, precum și 2010. Cifrele au rămas aproape total, având în vedere că 2012, cu 2012, cu DFT spunând că Marea Britanie este acum „într -o perioadă în care numărul de fatalitate este stabil, precum și o mulțime de modificări se referă la variații aleatorii”.
Totuși, unele grupuri de automobile, nu cred că se fac suficient pentru a continua să renunțe la decese, precum și la răni grave pe drumurile din Marea Britanie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *