Uncategorized

„Îmi pare rău Jeep, cu toate acestea Kia face acum cel mai bun SUV All-American”

. La sfârșitul lunii trecute, m -am descoperit aproape prins în SUA, unde lucram (mașini, precum și caritate pentru cancer); verificarea membrilor gospodăriei (niciodată ușoară); deservirea Jeep Grand Cherokee a mamei mele (mai ușor); Pe lângă faptul că mă întreb dacă trebuie să mușc glonțul, precum și să mă mut în pământul liber (nu, nu – nu pot plăti primele de asigurare de sănătate și wellness).
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Povestea scurtă-blocaje rutiere, aeroporturi aproape goale, precum și zboruri restrânse înapoi în Marea Britanie, mi-au împiedicat „evadarea” din casa surorii mele, care se află în interiorul unei „comunități” cu zid, precum și baricade. Sincer.

Top 10 cele mai frumoase SUV -uri pentru a cumpăra 2022

Mi-am datorat să selectez un mod de transfer accidentat, de încredere, precum și fără riscuri, pentru a-mi ajuta ruperea, potențial cu ajutorul Canadei. La fel de bine că am avut norocul să am o flotă mare de automobile costisitoare, precum și la prețuri accesibile – toate concurenții din 2020 World Cars and Truck Awards – pentru a ajuta la plecarea mea.
Automobilul meu mai mic la preț la alegere? Kia Telluride de 32.000 de dolari (26.000 lire sterline)-și Up Kia Telluride-un SUV mare, boxy, complet frumos, de frontieră, premium, construit în SUA, care este aproape asemănător cu limuzina, precum și ca urmare, la un preț ridicol. Prin intermediul buletinului de vot, mi -a obținut votul ca mașini mondiale și camionul anului. La fel ca și mulți dintre cei 85 de colegi de votare-redactorul-șef Steve Fowler au inclus-au făcut același lucru, deoarece a asigurat acel titlu dorit. Campionul WCOTY din 2019, JLR, l-a felicitat cu respect pe Kia pentru moștenirea coroanei de la Jaguar I-Pace-cu toate acestea, a alertat-o ​​pur și simplu împrumutat, așa cum înseamnă Land Rover să-l smulgă anul viitor cu fundașul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *