Uncategorized

SUV-ul Audi E-Tron actualizat cu tehnologie proaspătă și tuns modificat

Audi a lansat o versiune actualizată a SUV-ului E-Tron All-Electric, care a fost echipat cu o serie de tehnologii și modificări de specificații, de asemenea ca structură revizuită la nivel de tăiere.
Gama de modele revizuite este disponibilă pentru a fi achiziționată acum, prețurile începând de la 59.900 de lire sterline pentru varianta de 50 Quattro la nivel de intrare.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Cele mai bune automobile electrice de vânzare acum
Numeroasele actualizări de tehnologie vizibilă pentru e-tron este adăugarea celui mai nou hardware de infotainment al grupului Volkswagen, denumit MIB 3. Audi spune că oferă de zece ori puterea de procesare a ecranului său tactil de ieșire și adaugă suport pentru o serie de actualizări suplimentare, inclusiv a ecranului de ieșire Cele mai noi sisteme de navigație și recunoaștere vocală a mărcii.
Sistemul Sat-Nav al e-Tron are acum capacitatea de a învăța obiceiurile pe drum ale șoferului, oferind idei de navigație bazate pe rutele conduse anterior, luând în considerare condițiile de trafic. Totul, de la agenda telefonică a șoferului până la sistemul de control al climatului mașinii poate fi acum operat folosind comenzi vocale, iar sistemul de infotainment al E-Tron revizuit poate produce, de asemenea, mesaje text prin dictare.
Gama E-Tron este prezentată într-o nouă structură la nivel de două niveluri-modelele Technik, Sport și S, existente, fiind unite de variante Black Edition Black și Vorsprung.
6

Echipamentele standard pentru noua ediție Audi E-Tron Black includ jante din aliaj de 21 inci, sticlă de confidențialitate spate, faruri cu LED-uri matriceale și lumini de coadă LED modificate. De asemenea, împărtășește același kit de caroserie ca și modelul liniei S, în timp ce schimbați cromarea cromului și garnitura de bare pentru înlocuitori negri lucioși.
Ediția emblematică revizuită E-Tron Vorsprung se bazează pe Ediția Neagră cu roți de 22 inch, un sistem de sunet surround Bang & Olufsen de 19 vorbitori, uși de închidere electrică și un volan încălzit. Există, de asemenea, o reducere a tehnologiei de siguranță, inclusiv o cameră de 360 ​​de grade, control de croazieră adaptiv și asistență de păstrare a benzii.
Audi a montat, de asemenea, noi faruri cu LED -uri Digital Matrix. Compania spune că cea mai recentă tehnologie de far folosește un milion de micromirrori, fiecare dintre ele fiind ajustat de până la 5.000 de ori pe secundă pentru a proiecta lumina pe drum sau pentru a o reduce pentru a evita uimitorii utilizatori de drumuri. De asemenea, luminile se reglează automat atunci când șoferul schimbă benzile pe autostradă, pentru a menține o baltă de lumină sub roțile din față ale e-tronului.

Audi oferă tuturor cumpărătorilor E-Tron un abonament complet gratuit de 12 luni la serviciul de încărcare electronică intern al mărcii, împreună cu o valoare electrică total gratuită. Oferta este deschisă cumpărătorilor atât a modelului de intrare 71KWH, cât și a variantei de 95kWh de rază de rază de rază de acțiune pe tot parcursul anului 2020.
Ce faceți din audi e-tron actualizat? Spuneți -ne în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *