Uncategorized

Blog: Moscova Motor Show

Am organizat pentru a compune acest blog pe vehiculele nebune ale Salonul Auto de la Moscova, cu toate acestea, localnicii nu și -au lăsat cu adevărat părul în jos atunci când se referă la proiectarea vehiculului. Mai degrabă dezamăgitor, evenimentul este la fel ca orice tip de emisiune majoră a vehiculelor occidentale: am văzut noul Mazda 6, un freelander mai proaspăt, precum și Audi R8 revizuit, la fel cum am fi făcut oriunde pe circuitul de expoziții cu automobile.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Singura diferență evidentă între Salonul Auto de la Moscova, precum și aprecierile Geneva, Frankfurt, precum și Paris, arată că corectitudinea politică nu a ajuns mai degrabă la Rusia. Niciodată în îndemâna mea ocupație ca jurnalist în automobil nu am văzut o astfel de grămadă de frumuseți într -o singură locație la un moment dat. Nici măcar în timpul Săptămânii modei din Londra. Este ca și cum femeile ar fi crescut în special într -o parte specifică a Rusiei doar pentru funcția de a trage lentile CAM pe vehicule care altfel au o valoare de știri.
Luați viitorul Mitsubishi Outlander: Acest 4×4 a fost dezvăluit șase luni înapoi la Geneva, precum și a fost văzut de multe ori de atunci. Drept urmare, nu te -ai aștepta să producă multă atenție. Cu toate acestea, Mitsubishi avea un plan viclean pentru a se asigura că va fi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *