Uncategorized

Volvo va oferi unități de testare prin intermediul Amazon Prime

Volvo a anunțat o nouă inițiativă cu Amazon Prime pentru a oferi unități de testare ale hatchback -ului său V40 în Marea Britanie.
Numită Prime Now Test Drive, noua inițiativă și poate fi accesată prin intermediul www.amazon.co.uk/volvo. Clienții Amazon vor trebui să intre în codul poștal și să aleagă un interval de timp disponibil, înainte de a primi mașina la locul lor de muncă sau la locul de muncă.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Îngrijirea serviciului de abonament Volvo extins
Un operator Volvo complet instruit va aduce apoi mașina la ușa lor și le va însoți pe un test de 45 de minute în jurul zonei locale. Reprezentantul Volvo va descrie, de asemenea, toate funcțiile V40 în timpul testului.
Locațiile pentru unitățile de testare Prime Now sunt limitate la patru orașe din Marea Britanie deocamdată: Londra, Birmingham, Manchester și Edinburgh. Unitățile sunt disponibile în weekend -urile selectate pe tot parcursul lunii iunie și iulie și sunt utilizate la prima bază pentru prima servire. Serviciul va începe la Londra în perioada 9-10 iunie, înainte de a se muta la Birmingham (16-17 iunie), Manchester (23-24 iunie) și Edinburgh (30 iunie-1 iulie).
Jon Wakefield, directorul general al Volvo Car UK, a declarat: „La Volvo Cars, ne propunem să facem viața oamenilor mai ușoară. Oferta noastră de testare Prime Now face doar asta, permițând potențialilor clienți să încerce V40 -ul nostru în termenii lor și în împrejurimi familiare.
• Cum să obțineți o mașină online
„Suntem încântați să facem echipă cu Amazon pentru a livra această inițiativă specială, prima de acest fel din Marea Britanie și curentul într -o serie de oferte de la Volvo create pentru a scoate problemele de a rula o mașină.”
Inițiativa Prime Now Test Drive vine ca parte a planului Volvo de a face ca obținerea și deținerea unei mașini mult mai ușoare și mai simple. După introducerea pachetului lor de îngrijire de către Volvo, care vede mașinile deținute pe bază de abonament fără costuri în avans, Volvo urmărește acum să simplifice unitățile de testare pentru clienții săi.
Ați fi interesat să rezervați un test drive prin Amazon? Spune -ne gândurile tale de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *