Uncategorized

„Blocarea drumurilor nu vor rezolva schimbările climatice”

care face naveta în jurul M25 mai devreme, luni dimineață, este o experiență fără bucurie în sine, așa că imaginați -vă să se oprească în mijlocul unei astfel de călătorii de la un roi de climat Modificări protestatari se frământă în mijlocul drumului.
Aceasta este tocmai circumstanța tratată de șoferi la 13 septembrie, când grupul ecologist Insulate Marea Britanie a introdus un blocaj coordonat al mai multor joncțiuni pe autostrada orbitală din Londra, într-un citat pentru a direcționa interesul guvernului către o serie de cerințe asupra eco-credităților caselor în Regatul Unit.

2030 Ban amenință vânzările auto, precum și locuri de muncă, a spus piața guvernului

Modificarea climatică este o problemă majoră, precum și numeroase persoane vor fi, fără îndoială, de acord cu argumentele izolate Marii Britanii. Unii pot susține chiar și grupul în utilizarea demonstrației relaxate pentru a înțelege argumentele declarate, însă unde ar trebui să aibă loc aceste proteste? Se poate presupune în afara unei clădiri a departamentului guvernamental din Whitehall, unde se iau aceste decizii.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Dar nu – așa cum se întâmplă atât de frecvent, oamenii muncitori care lucrează din greu se ocupă de viața lor de zi cu zi care pierd. Pentru unii, blocajele de trafic web nu vor fi mult mai mult decât un inconvenient minor, declanșându -le să fie o oră sau mai târziu în birou. Alții vor rata întâlnirile esențiale, precum și vizitele care trebuie reprogramate sau vor fi întârziate să ajungă la o sarcină pentru a le forța să lucreze mai puțini ore pentru mai puțini bani sau să se oprească mai târziu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *