Noul 2021 Volkswagen Golf GTI Clubsport 45 On Sale Now

Noul Volkswagen Golf GTI Clubsport 45 este la vânzare în Marea Britanie acum, prețurile începând de la 39.980 lire sterline. Se bazează pe cea mai tare versiune a hatchback-ului cu tracțiune din față, dar cu câteva modificări pentru a sărbători cea de-a 45-a zi de naștere a Golf GTI.
Revizuirile de stil asupra clubului de golf convențional Golf GTI includ șepci cu oglindă neagră lucioasă, un spoiler al hayonului negru lucios și ecusoane „45” pentru ediția specială pentru flancurile mașinii. Există, de asemenea, un nou set de jante din aliaj de 19 inci, cu detalii roșii.

Nou 316 CP Volkswagen Golf R la vânzare de la 39.270 lire sterline

În interior, primește scaune sportive de artă, decupate de Art Velours, brodate cu sigla GTI. Există, de asemenea, un nou volan sportiv, care poartă aceeași insigna specială Ediția 45 ca și exteriorul mașinii.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

În afară de schimbările vizuale, există și un nou sistem ușor de evacuare a titanului Akrapovič. Volkswagen a montat, de asemenea, ClubSport cu un nou pachet „cursă”, care elimină restrictorul de viteză maximă de 155 km / h. Asta înseamnă că această ediție specială Golf GTI este cel mai rapid model din linia de golf, cu o viteză maximă de 166 km / h.
La fel ca Golf GTI Clubsport, ClubSport 45 este alimentat de un motor pe benzină turbo cu 2,0 litri cu patru cilindri, care produce 296 CP și 400Nm de cuplu. Aceasta este cu 54 CP și cu 30 NM mai mult decât convențională MK8 Golf GTI.
4

Este disponibilă doar cu o cutie de viteze automată cu două ambreiaj cu șapte trepte, care trimite unitate la roțile din față printr-un diferențial de alunecare limitată controlat electronic pentru o tracțiune îmbunătățită. Ca și Clubsport -ul convențional, 45 poate sprint de la 0–62 km / h în 5,6 secunde.
Prima generație Golf GTI a fost lansată în 1976 ca unul dintre originalele genului Hot Hatchback. De atunci, Volkswagen a vândut peste 2,3 milioane de exemple în opt generații.
Cu acest model de 45 de ani de la aniversare care a ajuns atât de devreme în ultimul ciclu de viață al golfului, ne -am confruntat cu perspectiva ca MK8 GTI să rămână la vânzare pentru a 50 de ani de naștere a mașinii.
Citiți acum recenzia noastră despre MK8 Volkswagen Golf GTI. Spuneți -ne gândurile dvs. în comentariile de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *