Călătoriile zilnice ale vehiculelor au scăzut la cel mai scăzut nivel, încă în duminica de Paște

, călătoriile de zi cu zi a vehiculului au atins cel mai scăzut nivel, dar duminică de Paște, la doar 20 % din nivelurile lor normale.
Analiza a aproximativ 15.000 de călătorii din Marea Britanie a vehiculelor arată că numărul de călătorii care se desfășoară este în prezent cu 60 % mai mic decât în ​​mod normal în zilele săptămânii, cu 70 % în scădere sâmbătă, precum și până la 80 % în jos.

Pot să-mi conduc vehiculul în timpul blocajului Covid-19?

Conform cifrelor de la AA, călătoriile vehiculelor au fost la aproximativ jumătate din nivelurile lor normale, joi, 9 aprilie, cu cumpărarea de alimente înainte de a se crede că reprezintă o creștere de 10 % care a precedat scăderea considerabilă în weekendul de vacanță Bank Bank.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Călătoriile zilnice au fost la 20 % din nivelul lor normal în duminica Paștelui, ridicându -se la doar 30 la sută luni de Paște.
Edmund King, președintele AA, a declarat: „În cea mai mare parte, gospodăriile, precum și automobilistii de vehicule au respectat blocajul, precum și nu au revenit la exodul normal de Paște, călătorind pentru a vedea amicii sau ieșirea în țară pentru exerciții fizice.
„Autostrăzile goale au fost mărturisite pentru proprietarii de vehicule care respectă recomandările guvernamentale, precum și nu și -au luat o vacanță de la blocare.
„În general, ne -am așteptat la un impuls în călătoriile vehiculului după prăbușirea preliminară, ca lucrători importanți, precum și voluntarii au luat din nou la drum. Cu toate acestea, AA consideră că măsurile, cum ar fi autoritățile care se prind de vehicule parcate în zone de apel departe de locul în care locuiesc oamenii, pot menține călătoriile vehiculului la nivelul lor actual pentru un timp.
„Poliția a declarat, de asemenea, că, deși drumurile sunt mai liniștite, au văzut o viteză extremă. Nu există niciun motiv pentru viteză, chiar dacă drumurile, precum și autostrăzile sunt aproape goale. Viteza a dus la o serie de accidente în ultimele zile, care leagă resursele serviciilor de urgență, NHS, precum și potențial preiau paturi valoroase de asistență medicală. ”
Credeți că trebuie impuse proceduri de blocare mai dure? Să înțelegem comentariile de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *