Uncategorized

Limitele variabile ale vitezei autostrăzii sub revizuire

Limitele de viteză variabile ale autostrăzii trebuie revizuite în mod cuprinzător, după ce au fost dezvăluite de zece ori mai mulți automobilisti au fost emise cu un bilet de viteză în 2017 în zone cu limite minimizate.
Datele poliției, lansate în urma unei serii de cereri de libertate a informațiilor, au dezvăluit că 72.348 de șoferi au fost emise cu bilete de viteză anul trecut pe autostrăzi cu limite de viteză variabile, în creștere de la doar 7.064 în 2013. 45.919 automobilisti au fost prinși în 2016.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Limita de 60 km / h propusă pentru reducerea poluării M1
În 2017, 67 % din bilete au fost emise automobilistilor care călătoresc la 69 km / mai puțin, ceea ce indică majoritatea penalităților au fost emise automobilistilor care călătoresc pe secțiuni de autostradă cu limite minimizate.
Highways England, organizația deținută de guvern însărcinată cu rularea rețelei de autostrăzi a țării, a recunoscut că a folosit predicții bazate pe „utilizarea istorică a drumului” pentru a stabili limite de viteză minimizate. Acest lucru indică că automobilistii sunt adesea obligați să călătorească pe autostrăzi la 40, 50 sau 60 km / h pentru congestie care nu este acolo.
Jim O’Sullivan, directorul executiv al Angliei, a recunoscut această cauză „nemulțumire” în rândul șoferilor. O’Sullivan a declarat pentru The Times, care a efectuat ancheta: „Nimeni nu are cel mai bun produs și există un loc pentru îmbunătățirea modului în care sunt stabilite aceste limite.
„Trebuie să stabilim limita de viteză înainte de apariția congestiei … dacă nu setați limita înainte de a nu avea rost să avem limitele de viteză.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *