Uncategorized

Femeile aflate în pericol mai mare de accidentare, precum și moartea în greșeli de băuturi

Un număr disproporționat de femei sunt ucise, precum și rănite în accidente de băutură, potrivit celor mai recente cifre guvernamentale.
Datele recent lansate de la Departamentul pentru Transfer (DFT) arată că în 2018 – cel mai recent an pentru care sunt oferite cifre – 20 % din șoferii de băuturi (inclusiv motocicliști) incluse în greșeli au fost femei, totuși femeile au reprezentat 34 la sută de victime în coliziuni cu tracțiune de băuturi – o cifră care ține cont de toți cei răniți, inclusiv șoferii.

Tehnologia în mașină a dat vina pentru decese rutiere sporite

Între timp, bărbații au fost șoferul sau călărețul peste limită în 80 % din accidentele cu tracțiune de băuturi, totuși au reprezentat 66 % din victime. La începutul acestui an, cercetătorii au expus femeile sunt, în general, într -un pericol mai mare de a fi ucise sau rănite în toate accidentele de vehicule. De exemplu, o doamnă care folosește o centură de siguranță are 73 % mai mult să fie rănită grav într-un neajuns de vehicul decât ar fi un tip.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Datele DFT au expus, de asemenea, că a existat un impuls de trei la sută în numărul de greșeli de băuturi pe drumurile din Marea Britanie în 2018 – până la 5.890 din 5.700 anul precedent. În ciuda acestui fapt, numărul de persoane ucise în coliziuni cu tracțiune de băuturi a scăzut de la 250 în 2017 la 240 în 2018. Aceasta înseamnă că fatalitățile cu acționare a băuturilor sunt în mare măsură la același nivel ca în 2010.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *