Apelul telefonic MPS pentru proceduri pentru a se deplasa pe Miniștrii Instituției Run Anarchy

doresc ca șoferii părinți să raporteze alții într -un citat pentru a minimiza conducerea periculoasă, precum și parcarea auto la Gates Instituție. Creșterea unei dispute în casa comunelor privind controalele de trafic web în jurul școlilor, Gisela Stuart, parlamentarul muncii pentru Birmingham Edgbaston, a declarat că părinții ar putea să se probeze unul împotriva celuilalt.
„Am întâlnit procese cu care autoritățile antrenează oamenii să ia dovezi care pot fi utilizate pentru alertarea scrisorilor sau urmăririi penale”, a explicat ea.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Declarație de toamnă 2014: Ce indică pentru automobiliști
Stuart a adăugat că, în timp ce mulți automobilisti respectă politicile, precum și conducerea în mod responsabil, unii nu au făcut -o: „La fiecare intrare în instituție am întâlnit în toți anii mei, există un număr mic de părinți care insistă ferm pe parcarea auto Pe linii dublu-galben, pe trotuare, precum și în fața drumurilor, ieșirile de bloc, precum și provocă obstrucții periculoase. ” Apelul telefonic vine în timp ce compania de asigurări AXA a expus că există 201 greșeli, inclusiv un copil în apropierea unei instituții în fiecare săptămână.
De asemenea, ea a cerut camere CCTV, precum și mașini CAM și camioane pentru a fi utilizate pentru a prinde conducerea ilegală, precum și în jurul instituțiilor (o interdicție extinsă a CCTV, precum și a mașinilor și camioanelor CAM face parte din cheltuielile de dereglare care merge cu casa lui Lorzi).
În plus, a existat un apel telefonic pentru ca ofițerii de asistență din vecinătate (PCSO) să li se ofere puteri de a face bilete în afara școlilor. „Singurul lucru care va ajunge la casă pentru acea mică minoritate de părinți care nu sunt pur și simplu de conversație la prețuri accesibile este un bilet”, a spus Stuart.
Preotul de drumuri Robert Goodwill a susținut dezbaterea, precum și lucrurile declarate mai rele în zonele rurale din cauza mașinilor și camioanelor folosite: „Avem problema suplimentară că mulți părinți par să intre în vehicule 4WD mai mari, precum și mai mari, ceea ce face Este mai greu pentru oameni să vadă când manevrează. ” El a continuat să specifice faptul că CCTV, precum și mașinile CAM și interdicția de camioane nu s-ar aplica pentru aplicarea parcării auto în afara școlilor, precum și consiliile declarate aveau puteri de a picta linii în zig-zag, precum și instituție să păstreze mesajele pe drum .
Ați experimentat o conducere slabă sau o parcare auto pe derularea instituției? Să înțelegem în comentariile de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *