„Toate electrice până în 2030? Nicio problemă-Cu toate acestea, va lua ceva de lucru ”

Sunt întotdeauna uimit de câțiva dintre așa-numiții profesioniști care sunt chemați să își ofere părerile despre poveștile auto, nu în ultimul rând săptămâna trecută pe unul dintre Cele mai importante anunțuri guvernamentale din ultimii ani.
Așadar, atunci când Boris Johnson și -a expus planul de a interzice vânzarea de noi benzină, precum și mașini și camioane diesel în 2030 – sau cel puțin cele fără hibridizare „semnificativă” – am contat de cineva care ne -ar putea oferi o viziune inteligentă asupra acestui subiect.

Exclusiv: Andy Palmer în benzina 2030, precum și interdicția diesel

Dr. Andy Palmer a ajutat să introducă lumea în vehiculele electrice mainstream când a fost la Nissan, precum și a jucat un rol considerabil în introducerea frunzelor. Apoi, la Aston Martin a organizat o varietate de Lagondas de înaltă calitate alimentat de baterii. Acum lucrează la o transformare electrică în lumea autobuzelor, stând pe bordul unei firme de baterii în vigoare, precum și compune pentru Auto Express. Ceea ce trebuie să afirme în declarație – precum și mai ales modul în care vor reacționa piața mașinilor și camioanelor – face o lectură interesantă. Faceți clic chiar aici pentru a arunca o privire.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Opinia noastră este că 2030 este o dată complet realizabilă pentru a elimina treptat vânzarea de mașini și camioane cu motoare de ardere interioară. Suntem încântați că guvernul a selectat pentru a permite piatra de pas a hibrizilor plug-in un pic de libertate. Cu toate acestea, avem nevoie de o anumită claritate (de câte ori am afirmat că despre planurile guvernamentale?) Cu privire la ceea ce este acea „distanță substanțială” când vine vorba exact de cât de departe se pot conduce hibrizii activi doar pe energie electrică.
Cu toate acestea, avem suficientă putere, precum și instalațiile naționale de încărcare sunt suficient de mari pentru a face față? Dacă toți am mers electric astăzi, atunci răspunsul ar fi nu. Cu toate acestea, mulți oameni par să lipsească un fapt vital: 2030 este la nouă ani distanță. precum și cu sprijinul guvernamental potrivit la locul potrivit, plus inteligența crezând că mașinile și camioanele sunt renumite pentru, în acel moment se poate efectua o mare afacere groaznică. Am venit o metodă lungă în ultimii nouă ani. Cine înțelege exact cum va fi transformată viața noastră – precum și pregătită pentru mașini și camioane electrice – în următoarele nouă?

Trecerea la o mașină electrică? Acestea sunt cele mai bune de vânzare acum …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *