Top 5 știri ale săptămânii

1. Axe GM Chevrolet în Europa
Cea mai semnificativă nouă săptămână din această săptămână a venit de la GM după ce a anunțat că Chevrolet va fi abandonată de pe piețele europene până la sfârșitul anului 2015. Acum se va pune accentul pe Vauxhall și Opel, care s -au străduit să concureze pe piața europeană din ce în ce mai competitivă. De asemenea, GM a dezvăluit că va extinde și brandul Cadillac în toată Europa.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Citește mai mult: GM Axes Chevrolet Europe
2. Ford Mustang a dezvăluit
Noua generație de a șasea generație Mustang a fost dezvăluită și, pentru prima dată, în cei 50 de ani de producție, se va îndrepta spre țărmurile din Marea Britanie în conducerea dreaptă. Încă nu există niciun cuvânt oficial la prețuri, dar este de așteptat o cifră în jur de 30.000 de lire sterline, modelul V8 de înaltă performanță cerând în jur de 5.000 de lire sterline atunci când vânzările încep la începutul anului 2015.
Citește mai mult: Ford Mustang 2015 Marea Britanie a dezvăluit
3. Audi Q1 confirmat
Audi a confirmat că primul trimestru se va alătura liniei în 2016 ca nou model Q-nivel Q. Inițial, se adresează cumpărătorilor Nissan Juke care doresc ceva ceva mai mult mai mult, dar BMW și Mercedes au SUV-uri la nivel de intrare în conductă, care vor rivaliza cu primul trimestru. Detaliile tehnice sunt încă limitate, dar probabil că sunt adoptate motoarele de la A1 Supermini.
Citește mai mult: Audi Q1 confirmat
4. Saab 9-3 înapoi în producție
Producția SAAB 9-3 a repornit sub noua proprietate asupra Suedia National Electric. Repornirea în producție vede, de asemenea, un model ușor revizuit de pe linia de producție, care va fi vândută inițial pe piața chineză. Fabricarea a anunțat, de asemenea, planurile de dezvoltare a unei versiuni electrice în 2014.
Citește mai mult: New Saab 9-3 dezvăluit
5. Schițele oficiale ale conceptului de crossover audi
Cel de -al doilea anunț major al lui Audi din această săptămână a venit sub forma unor schițe oficiale crossover, care par să previzualizeze noua direcție de stil pentru modele precum A4 și A5. Conceptul cu trei uși va debuta la Salonul Auto de la Detroit în ianuarie anul viitor, unde vom afla numele său și ce este montat sub capotă.
Citește mai mult: Schițele oficiale ale conceptului de crossover audi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *