Nissan Qashqai Premier Restrict Edition a dezvăluit

a fost anunțată ediția Nissan Qashqai Premier Restrict. Introducerea proiectării noului crossover va fi rezervată la început pentru clienții Nissan existenți.
Doar 2.007 de exemple vor fi dezvoltate pentru piața europeană – numărul marchează anul de introducere a Qashqai original – cu 290 care va fi oferit în Marea Britanie.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Premier Edition restricționat va fi rezervat clienților Nissan actuali să cumpere până la 31 decembrie 2013.
Se bazează pe modelul Tekna care se ridică la raza de acțiune, cu toate acestea, include, de asemenea, scaune din piele de culoare din piatră, o căptușeală pentru acoperișuri întunecate, covoare închise la comandă, praguri de uși cromate, buze față, precum și finisher de hayon, precum și special de marcă premier farfurii de lovitură. De asemenea, fiecare design prezintă un ecuson numerotat personalizat.
Ediția cu restricție premieră Qashqai este oferită doar în Pearl Black, precum și este alimentat de un motor diesel de 128 CP 1,6 DCI. Sistemul 4×4-I al Nissan este standard.
Dispozitivele standard transportate de la Qashqai Tekna includ jante din aliaj de 19 inci, faruri LED, precum și șine de acoperiș la exterior, precum și scaune din față încălzite, noua plăcere NissanConnect, precum și un sistem de navigație, precum și un acoperiș panoramic din sticlă panoramică in interior.
Mașinile și camioanele includ, de asemenea, tehnologia Shield de securitate a Nissan ca standard, care include evitarea coliziunilor frontale, suport pentru interesul automobilistului, recunoașterea indicelui traficului web, avertizare de plecare a benzii, avertizare în zona orbului, detectarea elementelor în mișcare, precum și asistență cu fascicul ridicat.
Nissan nu a expus un cost pentru ediția Qashqai Premier restricționată, cu toate acestea, este probabil să cheltuiască mult mai mult decât 27.845 de lire sterline Qashqai Tekna Diesel pe care se bazează. Costurile pentru noul soi Qashqai încep de la 17.595 de lire sterline.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *