Salonul Auto de la Beijing 2014: Evaluarea știrilor

Salonul Auto de la Beijing 2014, altfel înțeles ca expoziția auto din Beijing la nivel mondial, este una dintre cele mai cruciale date din calendarul auto.
Este deosebit de crucial pentru producători, deoarece China este o piață extrem de considerabilă, cu toate acestea, există o mulțime de modele noi care vor fi pe ecran la emisiune, precum și vă vom aduce știrile actuale de pe podeaua emisiunii. Reperele la spectacol au inclus conceptul Off-Road Adi TT deja revelat, Peugeot’s EXAL COUPE, elegantul Citroen DS5 LS R, Mercedes SuV Idea Coupe și un concept hibrid Bentley. Citiți mai departe pentru rotunjirea noastră a fiecărui design imens la Salonul Auto de la Beijing 2014, precum și toate știrile care au venit din emisiunea din acest an.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Mașini și camioane cele mai bune la Salonul Auto de la Beijing din 2014 • Mașini și camioane ciudate, precum și grozave, din Salonul Auto de la Beijing
Salonul Auto de la Beijing 2014: The uriașă mașini și camioane se lansează
Volkswagen Golf R 400
Este ideal – aproape 400 CP într -un hatchback de golf Volkswagen. Acest nou concept marchează 40 de ani, având în vedere că VW Golf a fost lansat pentru prima dată, VW declarând ideea „reflectă potențialul elegant al seriei de design”.
Dispune exact același motor TSI de 2,0 litri, cu toate acestea, a fost puternic revizuit pentru a crea 395 CP, precum și 450Nm de cuplu-de la 296 CP al modelului comun, precum și de 380 nm. În acest moment, în timp, VW a specificat, nu există planuri de a stabili un model de producție.
Volkswagen Touareg facelift
VW Touareg facelifted a mers pe ecran la emisiune. Exteriorul subtil, precum și modificările de stil interior împreună cu noua tehnologie au fost adăugate la cel mai mare SUV al Volkswagen, care va fi pus la vânzare în august.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *