Uncategorized

„Pentru a ne complimenta pe drumurile noastre, trebuie să conducem mai puțin sau să conducem mai mici”

să vă aruncați mintea înapoi la șase luni până în prima săptămână a lunii ianuarie. Acestea au fost zilele disperate de întunecate, când o societate în jos de producători și comercianți (SMMT) a recunoscut că vânzările de automobile noi în 2017 au fost mult mai mici decât în ​​2016.
Mulți oameni din industria auto au pierdut, la fel ca și HM Treasury. Nu uitați niciodată că pentru fiecare automobil nou de 25.000 de lire sterline care nu este vândut, guvernul pierde 5.000 de lire sterline în TVA.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Automobile cele mai vândute în Marea Britanie 2018
Dar o scădere de la an la an a vânzărilor de automobile noi, însoțită de cantități substanțiale de automobile vechi care sunt casate, cel puțin indică mai puține mașini, autoutilitare și camioane pe drum și un pic mai mult spațiu, nu? Er, greșit. Nu au existat niciodată mai multe automobile în fața și în spatele tău.
Uimitor, există în jur de 50 la sută mult mai mult în Marea Britanie astăzi decât în ​​1997. Conform departamentului just publicat pentru date de transport, la sfârșitul anului 2017/începutul anului 2018, 37,7 milioane au fost pe drumurile din Marea Britanie. SMMT susține că este de 39,7 m. Amândoi greșesc, deoarece numărul adevărat se află la nord de 40 de milioane, după ce factorizarea automobilelor deseori ignorate (și ilegale) neînregistrate/fără licență pe drum, plus cele legale pe plăcile străine.
Când eram copil, automobilele rutiere din Marea Britanie au parcurs în mod colectiv zeci de miliarde de kilometri pe an. Acum, în fiecare an, fac 300-400 de miliarde de mile pe drumurile din Marea Britanie. Rețeaua se simte mai lent și mult mai înghesuită ca niciodată, pentru că, este. Și este inevitabil să devină chiar mai mult supraaglomerat, deoarece numărul actual de deținători de licențe crește de la 48m la mult mai mult de 50 de metri, în conformitate cu prognozele oficiale conform cărora populația din Marea Britanie va atinge 70 de milioane până în anii 2020.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *