Uncategorized

Noile prețuri și specificații Hyundai Santa Fe și specificații confirmate

Hyundai a confirmat prețurile și specificațiile oficiale pentru noul său SUV Santa Fe. Skoda Kodiaq și Nissan X-Trail Rival vor începe de la 33.425 de lire sterline când vânzările încep în septembrie
Există trei niveluri de decupare: SE, Premium și Premium SE. Disponibil doar cu șapte locuri, fiecare Santa Fe este convențional cu jante din aliaj de 17 inci, senzori de parcare pentru vehicule față și spate, o cameră de vedere din spate, control climatic, scaune frontale încălzite și un ecran tactil cu Apple CarPlay și Android Auto ca standard.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Recenzie Hyundai Santa Fe 2018
Modelul premium costă de la 36.995 de lire sterline și adaugă roți de 18 inci, faruri LED, intrare fără cheie, scaune din piele (care se reglează electric în față), un hayon electric și un ecran tactil de opt inci, cu navigație prin satelit și un sistem de sunet Krell .
14

Premium SE se află în partea de sus a gamei, iar roțile sale cresc cu un centimetru mai mare decât premium. De asemenea, este inclusă un trapa panoramică, scaune din față ventilate și afișajul unui șofer. Este oferit doar cu o cutie de viteze automată și pornește de la 41.795 de lire sterline.
Ca și înainte, singurul motor oferit în Marea Britanie va fi un diesel de 2,2 litri. Este o versiune actualizată a vechii unități, obținând filtre suplimentare pentru a reduce emisiile, menținând în același timp același cuplu de 197 CP și 440Nm. Opțiunile cutiei de viteze oferă alegerea dintre un manual cu șase trepte și un nou automat cu opt trepte. Hyundai susține că Santa Fe va realiza 47,1mpg pe ciclul combinat, indiferent de alegerea cutiei de viteze sau roțile conduse.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *