Uncategorized

Vauxhall Adam primește FlexFix Bike Furnizor

Vauxhall Adam își va face debutul mondial la Salonul Auto de la Paris în septembrie, precum și s-a confirmat că noile mașini și camionul orașului vor funcționa creativul Bike Bike Creative Flexfix încorporat purtător.
Opțional suplimentar – care este deja oferit în soiul Vauxhall – prezintă un sertar care integrează placa numerică din spate. Atunci când este scos, sertarul expune un suport pentru biciclete pliabile, care permite transportul unei biciclete care cântărește până la 30 kg.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Un adaptor suplimentar poate fi tăiat pentru a permite o altă bicicletă, cu o greutate de până la 20 kg, pentru a fi transportată.
Vauxhall declară că raftul Flexfix nu are nevoie de instrumente suplimentare, precum și va permite totuși accesul la câștig la cizmă chiar și atunci când este încărcat, deoarece raftul se înclină pentru a facilita acest lucru.
Deoarece este un sistem integrat, senzorii de parcare auto Adam vor funcționa în continuare.
Costurile complete, precum și specificațiile, inclusiv cheltuielile transportatorului de biciclete FlexFix, vor fi dezvăluite mai bine pentru introducerea minusculă a rivalului Marea Britanie la începutul anului 2013.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *