Uncategorized

Ideea Nissan X-Trail 4Dogs conduce metoda în confort canin

Nissan a răspuns la un sondaj care sugerează că aproape 90 la sută dintre proprietarii de câini de companie ar primi o mașină și un camion cu caracteristici prietenoase cu animalele, furnizând un X-Trail cu Acest pachet de idei 4Dogs.
Ideea Nissan X-Trail 4Dogs transformă zona de pornire a SUV-ului comun într-un compartiment de călătorie personalizat, de 445 de litri, mobilat cu piele de ștergere cu curățenie pentru până la două animale de companie de uz casnic.

Partea din spate repurporată este prevăzută cu un duș de extragere de 360 ​​° pentru o curățare simplă după plimbări noroioase, precum și include, de asemenea, un uscător pentru a elimina umezeala din blană umedă.
Un acces la diapozitive la rampă permite câinilor să se plimbe în spate cu ușurință, unde se pot curăța pe patul de înaltă calitate prevăzut. Proprietarii pot fi asigurați de securitatea animalelor lor de companie în timpul călătoriilor, datorită unui ham de călătorie însoțitor pentru utilizarea în tranzit.
Alte adăugări includ un bol de apă fără răsturnare, precum și distribuitor de tratament electronic, deși pièce de résistance de la Nissan este „câinele de câine” cu două sensuri, care permite automobilistului, precum și caninului să se vadă reciproc cu ajutorul unui 10 inci Ecran LCD instalat în portbagaj.
Sistemul a fost integrat în sistemul de infotainment al X-Trail, care permite proprietarilor să ofere mesaje calmante câinilor lor prin intermediul unei legături audio care, în mod ciudat, nu a fost supranumită „The Walkies-Talkie”.
• cele mai bune 4×4, precum și SUV -urile de cumpărat
„Caracteristicile din Nissan X-Trail 4Dogs sunt cu adevărat bine luate în considerare, precum și pentru a face cel mai bine pentru a scoate animalele de companie în toate vremea”, afirmă veterinarul Rachel Homeny. „În special, rufele, precum și performanțele uscate permit câinilor să fie câini, astfel încât proprietarii nu trebuie să se preocupe de încurcarea mașinilor și a interiorului camionului.”
Deși ideea 4Dogs este adaptată pentru utilizarea animalelor, clienții nu ar trebui să se preocupe de mult mai multe nevoi tradiționale: diferite produse pot fi eliminate pentru a face metodă pentru cumpărături, precum și sejururile de roată de rezervă oferite în cazul unei anvelope perforate .
8

„Îndepărtați din studiul de cercetare că pentru proprietarii de câini de animale de companie, câinii sunt o parte crucială a familiei”, a observat Ryan Gains, manager de publicitate șef pentru X-Trail. „Asigurarea nevoilor animalului lor de companie este satisfăcută pentru a fi la fel de crucială ca să vă asigurați că copiii sunt confortabili, precum și fericiți.”
Ideea 4Dogs este, așa cum sugerează și numele, doar un concept deocamdată, deși ne -a oferit câteva labe severe pentru gândire. Trebuie să fie un adevăr în orice tip de moment în viitor, nu putem decât să ne gândim că va ajunge să fie o funcție mutt-have pe noile Nissan X-Trails.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *