Uncategorized

Webber câștigă la Silverstone

Mark Webber a câștigat Marele Premiu Britanic. Aceasta este a doua victorie a sezonului său, respectând succesul său la Monaco, precum și a doua victorie la Silverstone pentru Red Bull.
Acest rezultat indică faptul că Webber a închis spațiul pentru liderul campionatului Fernando Alonso cu șapte puncte, cu 116, precum și, respectiv, 129 de puncte. În Campionatul Constructorilor, Red Bull conduce cu 216 puncte la 152 de Ferrari.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Marele Premiu britanic în imagini
Pole-Sitter Alonso a fost foarte întâi în rândul unuia, în fața lui Webber, Michael Schumacher, precum și a coechipierului Felipe Massa, care s-a ocupat să-l depășească pe Sebastian Vettel la început.
Conducerea lui Alonso a fost de până la 1,3 secunde în turul șase, cu toate acestea, Webber nu a încetat niciodată să împingă. Spațiul dintre ei a scăzut la doar patru zecimi de secundă până în turul 46, precum și două ture mai târziu, Webber a fost înainte cu un pic de asistență din partea DRS.
Webber a finalizat cursa cu trei secunde complete înaintea lui Alonso, în timp ce coechipierul Sebastian Vettel a luat zona finală pe podium. Massa părea atrăgătoare pe parcursul cursei, precum și a finalizat un al patrulea cel mai bun sezon, înaintea lui Kimi Raikkonen în al cincilea.
În ciuda pierderii timpului la începutul cursei, cu o oprire de groapă pentru o nouă aripă din față, Romain Grosjean și -a luptat metoda din spatele grilei în turul cinci pentru a ieși la suprafață a șasea a șasea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *