Uncategorized

Noul Cupra Ateca Ateca 2020 a dezvăluit cu mult mai multe tehnologii

Acesta este noul Cupra Ateca. Urmează scaunul convențional actualizat Ateca în showroom -uri, cu o gamă similară de actualizări de proiectare și upgrade -uri tehnologice. Va fi scos la vânzare în august, cu primele livrări așteptate să ajungă până la sfârșitul verii.
Revizuirile cosmetice sunt destul de restrânse, limitate la o pereche de faruri cu LED-uri proaspete, un nou bara de protecție față, o grilă de radiator de fagure actualizată și un nou difuzor spate, cu un sistem de evacuare cu un quad-exit mai mare. Cumpărătorii obțin, de asemenea, un set de jante din aliaj de 19 inci ca standard, împreună cu unele insigne de culoare cupru și becuri noi indicatoare de defilare.

Cele mai rapide SUV -uri din lume 2022

În interior, există un nou panou digital de 10,25 inci și un ecran de infotainment de 9,2 inci, cu suport pentru Apple CarPlay și Android Auto. La fel ca mașina veche, cumpărătorii obțin scaune sport, tapițerie alcantara, pedale de aluminiu, garnituri de culoare cupru, iluminare cu baltă marca Cupra și patru porturi USB C.
16

Ca și în cazul Ateca convențională facelifted, noul Cupra Ateca prezintă, de asemenea, un sistem îmbunătățit de recunoaștere vocală, despre care sediul spune că poate înțelege mai bine comenzile de limbaj natural. Cumpărătorii pot descărca, de asemenea, noua aplicație pentru smartphone -uri SEAT Connect, permițându -le să deblocheze de la distanță ușile mașinii, să configureze informațiile de viteză și să verifice locația vehiculului lor.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Este alimentat de același motor turbo de 2,0 litri pe benzină cu patru cilindri ca modelul de ieșire, care este conectat la o cutie de viteze cu două ambreiaj cu șapte trepte și un sistem de tracțiune cu patru roți. Cifrele de putere și cuplu rămân aceleași la 296 CP și 400NM, care furnizează un timp de 0–62 km / h de 4,9 secunde și o viteză maximă de 153 km / h.
Cupra spune că a recalibrat acțiunea de direcție și accelerație a Ateca și, la fel ca modelul vechi, tracțiunea de antrenare dispune de patru moduri de acționare selectabile care reglează amortizarea SUV -ului, atributele motorului și greutatea de direcție. Cumpărătorii pot avea, de asemenea, frâne Brembo ventilate de 18 inci ca un plus opțional.
Există, de asemenea, o tehnologie suplimentară de siguranță, inclusiv asistența pre-crash și controlul de croazieră adaptativ predictiv. Cumpărătorii primesc, de asemenea, asistență de ieșire laterală, care monitorizează împrejurimile mașinii atunci când manevrează parcurile auto și aplică frânele dacă sistemul detectează o altă mașină, un ciclist sau pietoni. Sistemul poate descoperi automobile până la 70 de metri distanță pe drum.

Faceți clic pe galeria de mai jos pentru lista noastră cu cele mai bune traversări și SUV -uri mici de vânzare …
11

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *