Uncategorized

2023 Porsche Panamera facelift a prins testarea

Porsche Panamera actual a obținut o revoltă la fel ca în 2020, cu toate acestea, Porsche pregătește încă o actualizare la rivalul său Audi A7 pentru anul viitor pentru a prelungi ciclul de viață al marelui său high-end salon . Nu ne așteptăm la revizii mecanice considerabile pentru noua mașină, deși va apărea cu stilul proaspăt, precum și modificări interioare.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Spionii noștri au prins versiunea actualizată, aduc testarea vremii reci în Suedia, expunând multe modificări de stil față de modelul de ieșire. Partea frontală este mai netedă, cu o pereche de grile exterioare mai mici, mai rotunjite, cu mai puține straci orizontale. Luminile de rulare cu LED -uri sunt noi unități verticale.

BMW tachinează noul i7, precum și seria 7 înainte de 20 aprilie dezvăluie

Grila radiatorului principal a fost reprofilată și, precum și este mai înaltă, precum și mai îngustă decât înainte. Grila se extinde acum deasupra plăcii numerice din față, precum și aduce Panamera în linie cu viitoarea facelifted Cayenne, pe care am spionat -o anul trecut.
În altă parte, aceste mașini de testare și camion își împărtășește roțile cu modelul actual, cu toate acestea, stilurile noi ar putea veni ca parte a faceliftului, împreună cu culori noi de vopsea. Restul mașinilor și camionului este neschimbat din actualul Panamera, deși în plus, ar putea fi introduse modificări de stil pentru versiunea de producție.
Interiorul acestei mașini de avansare și camion a fost acoperit, ceea ce indică faptul că o actualizare a cabinei ar putea fi pe cărți. Proiectarea generală nu se va modifica prea mult, cu toate acestea, ar putea prezenta un nou selector de viteze încăpățânat (așa cum se vede pe actualul 911). De asemenea, Porsche poate configura un panou de instrumente complet digital; În prezent, Panamera folosește un aspect parțial digital, cu un revizor analog.
5

De asemenea, pot fi incluse o nouă varietate de garnituri interioare, precum și opțiuni de tapițerie, deși probabil va rămâne probabil ecranul tactil central Panamera de 12,3 inci. Anul trecut, Porsche a actualizat sistemul de infotainment PCM din a șasea generație Taycan pentru a include recunoașterea vorbirii modernizate, calculele mai rapide ale căilor de navigație, integrarea automobilelor Android, precum și o interfață modificată, precum și ne așteptăm ca aceste modificări să își facă metoda către panamera facelifted.
Este puțin probabil ca soiul de motor să se schimbe, cu excepția puterii puțină, precum și a câștigurilor de eficiență, potențial. Turbo S E-Hybrid va continua să depășească varietatea-versiunea actuală creează un mamut 690 CP. Sub piele, arcurile, precum și amortizoarele ar putea fi, de asemenea, modificate pentru a ajuta călătoria mașinii, precum și manipularea.

Porsche Panamera actualizată este de așteptat să apară anul viitor, pentru o mică primă față de prețul de pornire al mașinii existente de 70.750 de lire sterline.
Consultați evaluarea noastră despre Porsche Taycan Sport Turismo aici …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *