Uncategorized

„Show -ul auto britanic va fi tot ceea ce show -uri auto standard nu sunt”

Geneva, Paris, Frankfurt, Londra, Torino, Detroit și Tokyo au ceva în comun. Ele sunt sau au fost cele mai renumite la nivel mondial, ocazional notorii, dar din ce în ce mai mult depășite pentru spectacolele auto. Problema este că, în calitate de capitale de expoziție auto din lume, acum sunt morți sau mor.
Motivele dispariției lor sunt multe. O mulțime de spectacole au fost organizate în înghețarea toamnei sau înghețarea lunilor de iarnă, când organizatorii au apucat săli de expoziție pentru cele mai mici prețuri, determinând show -urilor ca mine să ne înghețe bolile în timp ce au făcut coadă pentru a intra. Au rămas prea mult timp până la formula veche uzată uzată de automobile statice care nu fac nimic și nu merg nicăieri, în ciuda producătorilor de război care suferă de sindromul „al meu este mai mare decât al tău” și aruncând milioane de milioane de oameni nespuși pe standurile lor monumentale, blingy, asemănătoare cu Palatul Gin. Clienții blocați de zone decoltenești, pereți de sticlă și bouncers cizme și potriviți au fost un alt cui în sicriu.

Salonul Auto de la Geneva va lansa expoziția Qatar în 2022

Dar nu este o veste proastă. La capătul opus al spectrului se află Salonul Auto Britanică, Reborn în august anul trecut, când a ocupat sălile de expoziții Farnborough și terenurile adiacente. Mulți oameni-inclusiv eu-au fost șocați plăcut de mulțimi mai mari decât era de așteptat, oportunități nelimitate de conducere și de călătorie, spectacole de cascadorie și zeci de alte activități create pentru a se distra, informa și educa. Acum, organizatorul a confirmat că va reveni la Farnborough cel puțin în următorii patru ani, din august 2022. Există 30 % mult mai mult spațiu pentru expozanți, o creștere de 49 % a numărului de vizitatori, dar o creștere zero a biletului prețuri.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *