Uncategorized

Subaru WRX STI Producția pentru a se încheia pe măsură ce ediția finală a dezvăluit

Subaru își va lua rămas bun de la legendarul său WRX STI după ce a anunțat o ediție finală a designului actual în Marea Britanie.
Limitat la 150 de exemple, ediția finală WRX STI cu patru roți este oferită să cumpere acum, precum și va cheltuia 33.995 de lire sterline, care este de 2.815 lire sterline mult mai mult decât modelul de bază. Acest lucru se datorează îmbunătățirilor făcute de Subaru Tecnica la nivel mondial la diferențialul central, care este acum complet electronic. Flat-four-four turbo de 2,5 litri, cu 300 CP, precum și 407Nm de cuplu la robinet, precum și un timp de 0-62 km / h de 5,2 secunde.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Vehicule cu cele mai bune performanțe 2017
Frânele Brembo mai mari au fost montate la ediția finală, care la rândul său a îmbunătățit dimensiunea roții la 19 inci. Bara de protecție frontală a primit un makeover mult mai agresiv, la fel ca și spoilerul din spate mare.
10
Despre adSclose -ul nostru acest anunț

Interiorul prezintă scaune încălzite ca standard, un ecran multifuncțional de 5,9 inci, precum și un sistem de infotainment revizuit. Insignele de ediție finală pot fi găsite de -a lungul ușilor din față, precum și sub maneta de viteză.
Din 1994, ecusonul WRX STI a decorat cel mai rapid, precum și multe mașini extreme Impreza Saloon. Acestea au fost dezvoltate ca vehicule de raliu pentru drum, din cauza succesului lui Subaru în Campionatul Mondial de Rally, precum și parteneriatul său cu legenda raliului scoțian Colin McRae.
10

WRX STI a fost introdus la doi ani după ce Mitsubishi a introdus Evoluția Lancer, care a generat una dintre cele mai semnificative rivalități din istoria auto între două saloane de rasă. Din 2008, Subaru a renunțat la Impreza de pe numele WRX STI, vânzându-și salonul de top de rază de acțiune ca model de sine stătător.
Decizia de a pune capăt vârstei WRX STI după 23 de ani este rezultatul investițiilor sporite de către Subaru în producția de mașini electrice, precum și și mai mult îmbunătățirea tehnologiei de ajutor autonom autonom. Ei intenționează să introducă un EV până în 2021, în timp ce Eyesight devine oferit progresiv în restul gamei Subaru.
Îți va părea rău să vezi Subaru WRX STI plecând? Spune -ne exact cum te simți despre știrile din zona de comentarii …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *