Uncategorized

Conceptul electric al portalului Chrysler Futurist, prezentat la CES 2017

, Fiat Chrysler, și-a dezvăluit mașina familială a viitorului la CES 2017 cu conceptul său de portal electric.
Automobilul a fost creat „de către Millenials for Millenials”, cu accent pe creșterea cu proprietarul și cu familia lor potențială.
Acesta urmărește să fie opțiunea de familie „a cincea generație” în urma vagoanelor de stație, minivane, SUV -uri și traversări și caracteristici de nivel 3 funcții de conducere autonomă, cu upgrade -uri disponibile pentru a -l face pe deplin autonom.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Designul exterior folosește sticla pe scară largă atât în ​​porțiunea inferioară a ușilor glisante duble, cât și în acoperiș, furnizând fiecărui pasager un luminator individual. Designul special al ușii elimină stâlpul B, oferind o deschidere de 5 metri pentru acces ușor.
Între timp, barele de lumină LED sunt prezentate la oglinzile din față și din spate și aripa standard au fost înlocuite cu camere de 360 ​​de grade.
• Cele mai bune MPV -uri pentru a obține acum
8

În interior, conceptul de portal are un volan care este o combinație între mașina de curse și jetul de luptă cu funcționalitate pentru a se retrage în bord în timpul modurilor de conducere autonomă.
Dash -ul în sine are un ecran LCD care rulează pe întreaga lățime a mașinii și un ecran tactil central mare, cu toate afișajele complet configurabile pentru fiecare driver.
Aceste profiluri automobiliste individuale sunt stocate de conceptul portalului cu software de recunoaștere a feței și vocale, încărcând automat preferințele salvate, cum ar fi poziția scaunului, setările de temperatură și muzica pentru fiecare utilizator.
Același software va fi utilizat pentru a debloca automat automobilul pentru proprietarii înregistrați care elimină necesitatea unui FOB crucial.
Conceptul portalului își propune să fie un „hub pentru viața ta” și „cel de -al treilea spațiu” dintre casă și muncă. În acest sens, există opt stații de andocare pentru smartphone -uri, laptopuri și tablete, în timp ce audio poate fi personalizat pentru fiecare zonă de pasageri.
Există șase scaune în stil aeronavei care pot fi pliate plat pe podea atunci când nu sunt necesare și pentru a crește picioarele în timp ce centurile de siguranță sunt încorporate pe scaune. Pielea sintetică a fost obișnuită să fie mult mai ecologică.
Conceptul portalului va fi complet electric, cu un punct de încărcare în față – ecusonul Chrysler dublându -se ca indicator de încărcare. Acesta pretinde la 250 de mile de un pachet de baterii de litiu de 100kwh cu un încărcător rapid DC capabil să restaureze 150 de mile în mai puțin de 20 de minute.

Inginerul Ashley Edgar a spus: “Flexibil, accesibil, autonom și conectat. Smart este noul sexy. Portalul deschide o lume nouă care se simte surprinzător ca acasă.”
Ce crezi că vor face milenii din conceptul portalului? Spuneți -ne în comentarii …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *