BMW care urmărește să vândă automobile electrice 100K în 2017

BMW spune că îmbunătățirea politicilor de emisii în orașe și o gamă mai mare de produse îl va ajuta să se potrivească cu primii trei ani de vânzări de automobile electrificate doar în 2017.
Brandul german a fost unul dintre primii care s -a angajat să fie personalizat cu mașini electrice cu proiectul său I, care a fost lansat acum trei ani cu I3 și a adăugat pentru că i8. De asemenea, s-a extins pentru a include ediții hibride IperFormance Plug-in din seria 3 și 2 seria 2 Active Tourer.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Cele mai bune automobile electrice de achiziționat acum
În total, produsele i și iPerformance au vândut 100.000 de exemple în ultimii trei ani. Acum, membru al consiliului de administrație al BMW pentru vânzări și marketing, Ian Robertson, a dezvăluit că obiectivul pentru 2017 este de a se potrivi cu acest total în doar 12 luni. „Ritmul creșterii vânzărilor se accelerează până la punctul în care putem obiectiva acest lucru”, a spus el. „Acest lucru dovedește modul în care o mare parte din tehnologia din I se mută în mainstream; iPerformance face asta pentru noi. Cred că vom avea cel mai extins set de mașini hibride plug-in și electrice ale oricărei companii din lume. ”
Ajutarea apăsării BMW către vânzări mult mai electrificate va fi o versiune hibridă plug-in a viitorului mic Countryman și a hibridului 530E. Într -adevăr, motorul care se prezintă în Small este aceeași unitate de bază, așa cum se vede în seria 2 Active Tourer – și este probabil ca acest lucru să fie lansat și mai mult pe linia BMW, inclusiv pe x2 crossover mic.
„Vom continua să lucrăm la motoarele cu combustie”, a spus Robertson, „și să le amestecăm cu tehnologia iPerformance, unde se potrivește, creând noi repere în economie și emisii de CO2.”
• BMW I3 Test pe termen lung
Robertson a mai spus că nu crede că opiniile președintelui american Donald Trump cu privire la schimbările climatice și stimulentele auto hibride ar avea un impact pe termen lung asupra creșterii sectorului. „Unii bănuiesc că SUA își schimbă direcția, dar mă îndoiesc, pe termen mediu -lung”, a spus el.
Se spune că gama îmbunătățită a bateriei de pe I3 ​​actualizată recent și -a îmbunătățit contribuția la apăsarea vânzărilor electrice ale BMW – împreună cu unele modificări esențiale de impozitare pe piețele selectate. Într-adevăr, I3 a fost cel mai bine vândut automobil în noiembrie în Norvegia, ajutat de un șir de beneficii acordate vehiculelor pur-electrice și hibride. Mai jos pe linie, BMW s-a angajat deja la versiunile complet electrice ale următorului X3 și al unui mic electric până în 2020.

Credeți că BMW va atinge țintele sale de vânzare electrică auto? Spuneți -ne în comentarii …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *