Uncategorized

Jaguar va merge cu totul electric din 2025 cu Tesla Model 3 Rival Posibil

New Jaguar Land Rover Boss Thierry Bolloré a confirmat că Jaguar va deveni un brand auto electric din 2025, așa cum este dezvăluit exclusiv de Car Express.
Vorbind la anunțul planului „Reimagine” al JLR, Bolloré a confirmat că Jaguar va construi automobile electrice doar electrice din 2025 și că JLR va lăsa SUV-urile la brandul Land Rover.

Cele mai bune automobile electrice pentru a cumpăra 2022

„Vrem să -l repoziționăm pe Jaguar – va fi foarte diferit”, a spus Bolloré. „SUV -ul va fi Land Rover. Jaguar va fi distinct de Land Rover. ”
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Gerry McGovern, Jaguar Land Rover, Gerry McGovern, este însărcinat să conducă o echipă să vină cu o nouă tehnică de proiectare pentru Jaguar, iar asta va provoca, de asemenea, o decizie cu privire la arhitectura platformei.
Bolloré a confirmat că Jaguar va folosi o arhitectură de platformă distinctă, lăsând iminentul Modar Electric/Intern Combustion MLA (Modular Longitudinal Architecture), plus viitoarea EMA (Arhitectură modulară electrică) către Land Rover.
Aceasta implică faptul că următoarea generație de salonul Jaguar XJ bazat pe platforma MLA, care va fi afișată în acest an și va fi scoasă la vânzare în 2022, a fost axată de la linie. “XJ nu se potrivește cu noua noastră poziționare”, a spus Bolloré. „A fost o decizie dificilă, cu siguranță, dar a fost o decizie semnificativă.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *