Uncategorized

Mașinile autonome concurează în 173 km / hul de auto-condus de cursă ovală la CES 2022

Show-ul de electronică de consum din acest an a găzduit o competiție automată de mașini de curse la Las Vegas Motor Speedway, unde mașinile de curse cu auto-conductoare au luat pe pistă pentru a lupta la viteze de viteză de viteză de viteză de viteză de viteză de viteză de viteză de viteză Mai mult de 170 km / h.
Cinci echipe din întreaga lume au dezvoltat un software de curse autonome pentru a prelua controlul mașinilor lor, câștigătorul – echipa Polimove de la Milano – primind un premiu de 150.000 USD.

Pure-electric și autonom NIO ET7 Saloon dezvăluit

Fiecare echipă a reprezentat universitatea respectivă și a concurat folosind Dallara AV-21-o mașină de curse cu un singur scaun, cu hardware instalat pentru conducere autonomă.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

În jurul virajelor bancare ale Speedway -ului motorului din Las Vegas, mașinile se îndreptau la aproape 170 km / h, mașina lui Polimove atingând o viteză maximă totală de 173 km / h. Cursa a fost organizată de American Firm Energy Systems Network, o companie care urmărește să accelereze dezvoltarea tehnologiei de auto-conducere pentru uz comercial. Paul Mitchell, CEO al companiei, a declarat:
„Am venit la CES săptămâna aceasta, cel mai influent eveniment de inovare tehnologică din lume, pentru a prezenta lumii cum această competiție catapultă tehnologii autonome înainte. Extindem puterea competițiilor de premii pentru a atrage cele mai bune și mai strălucitoare minți de pe tot globul pentru a continua tehnologia de ultimă generație în siguranța și performanța vehiculelor automate, iar echipele au făcut asta astăzi cu o altă competiție istorică. ”
Evenimentul a fost sponsorizat de compania senzor Luminar, care a furnizat sisteme LiDAR pentru Dallara AV-21 pentru a permite detectarea pe distanțe lungi de 360 ​​de grade pentru curse de mare viteză. De asemenea, firma oferă tehnologie senzor pentru producătorii de mașini mainstream.
În timpul cursei finale a competiției, mașinile de la Polimove și echipa germană Tum s-au dus cu roata la apropiere, înainte ca mașina Tum să se învârtească și să se îndepărteze de drum, deși programarea autonomă a ținut mașina în afara barierelor.
Provocarea autonomă a înregistrat un răspuns puternic din partea universităților în acest an, 41 de echipe din 11 țări înscrise inițial. Evenimentul va avea loc din nou în 2023.
Consultați Supra derivă autonomă a lui Toyota aici …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *